Scrum Master

  • Antwerpen

Detail vacature

Introductie

Description and tasks

 

De Scrum Master fungeert als aanspreekpunt voor iedereen in het team, de Product Owner, opdrachtgever(s) en overige stakeholders voor alle vragen rondom Agile werken en de Scrummethodiek.

 

·       Als Scrum Master treed je op als facilitator en zal je 1 of meerdere teams begeleiden en coachen om zelforganiserend te werken.

·       Je enthousiasmeert het team om volgens de Scrummethodiek en waarden te werken en begeleidt waar nodig zodat het team zoveel mogelijk zijn eigen knelpunten oplost.

·       Je inspireert het team waar nodig en biedt standvastigheid en straalt positivisme uit als het even minder goed gaat.

·       Je zet teamleden in op hun kracht en helpt ze samenwerken zodat projectdoelstellingen op  een kwalitatieve manier en regelmatig worden opgeleverd.

·       Je zorgt ervoor dat alle standaard Scrum events (daily, standups, retrospectives, planning sessies, sprint reviews) op een goede manier verlopen volgens de richtlijnen van Scrum.

·       Je ziet er op toe dat het Scrumteam en haar omgeving (vb. Business, Management, PMO, Operations) de agile waarden en principes kent en de Scrum methodologie toepast

 

 

Profile and Experience

 

Profile

 

·       Je kan goed luisteren en bent communicatief vaardig.

·       Je hebt overtuigingskracht en kan je snel aanpassen aan nieuwe situaties.

·       Je bent een vertrouwenspersoon die mensen inzichten kan brengen.

·      Je houdt van een uitdaging en hebt een gezonde ambitie.

 

Required experience

 

·       Je volgde een opleiding Scrum Master en hebt minimum 5 jaar ervaring als fulltime Scrum Master (niet: de combinatie van Scrum Master met een andere rol)

·       Ervaring heeft met Agile/scrum/SAFe nieuw te introduceren in een team

·      Minimum 1 aantoonbare ervaring met Scaled Agile

 

Insurance knowledge

Inlichtingen

 +32 3 202 05 00

GA DE UITDAGING AAN

Solliciteren voor deze vacature

Vul onderstaand formulier in

Deel deze vacature