10 jaar 3D-ICT

Een decennium lang 3D-ICT

In 2021 vieren wij het 10-jarig bestaan van 3D-ICT.

Daarom brengen we graag ons verhaal!

3D-Consulting werd opgericht in 2008. Na financieel wanbeheer werd het bedrijf in 2010 overgenomen door huidig CEO David van Waesberghe. Sindsdien zit ambitie in het DNA van 3D-ICT (onze huidige naam). In 2015 startten we daarenboven met een eigen software factory!

Vandaag is 3D-ICT nog steeds een dynamisch bedrijf dat onder leiding van CEO David van Waesberghe streeft om binnen zijn domein nummer 1 van België te worden. 3D-ICT is een B2B IT-partner voor consulting, staffing en SaaS. Wij bieden bedrijven – actief in verschillende sectoren – en overheidsdiensten een snelle en kwalitatieve oplossing voor hun noden.

Consultants, een Managed Service of een op maat ontwikkelde softwareoplossing: samen met u bekijken we steeds hoe we u het best kunnen ontzorgen. Bij 3D-ICT draait het om de klanten én de consultants. Ons grootste kapitaal bestaat uit mensen en die waarderen we. Persoonlijke groei vinden we erg belangrijk en stimuleren we. Het resultaat? Een team van gelukkige en gedreven medewerkers, of ze nu vast in dienst zijn of als freelancer werken.

Laat ons samen klinken op de volgende 10 succesvolle jaren!

Deel dit artikel