“Een werkdag bij 3D-ICT” met Tine

Ook Tine ging na de lockdown weer aan het werk op kantoor.

Naast Sven begon ook Tine na de lockdown weer op kantoor te werken.

Ze werkt nu bijna 6 jaar in ons team. Tine begon als recruiter en is nu de verantwoordelijke over het recruitment team. Verder is ze het aanspreekpunt voor klanten en consultants van 3D-ICT.

Hoe leerde je 3D-ICT kennen?

Ik werd destijds gecontacteerd door de HR manager van 3D-ICT met de vraag of ik interesse had in een functie als IT recruiter. Daar ben ik dan ook meteen op ingegaan.

Wat zijn je grootste dagtaken binnen je functie en hoe plan je die doorheen de dag?

Ik start de dag meestal met het doornemen van alle binnengekomen e-mails. Daarna bekijk ik welke openstaande vacatures prioriteit moeten krijgen en worden deze verdeeld over onze recruiters. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor een aantal belangrijke klanten en kunnen consultants ook steeds bij mij terecht als ze vragen hebben.

Hoe ziet je culinaire dag eruit?

Ik kook graag zelf en begin de werkdag met granola en Griekse yoghurt. Dat is voor mij het ideale ontbijt! Mijn lunch varieert. Tegenwoordig eet ik vaak een slaatje en soep. De dag eindigen doe ik afhankelijk van het moment. Maar ik kook wel elke dag vers!

Vertel eens wat meer over je hobby’s.

Ik ga normaal gezien een 2-tal keren per week lopen om mijn hoofd leeg te maken, maar ik zit helaas met een voetblessure waardoor dit nu even niet gaat. Ik zal zeer blij zijn wanneer dit opnieuw kan. Voor de rest probeer ik tijdens het weekend veel tijd door te brengen met mijn gezin en kan ik enorm genieten van etentjes met vrienden.

Wat zijn voor jou de grootste voor- en nadelen van thuiswerken?

Het grootste verschil tussen thuiswerk en werken op kantoor is de interactie die je hebt met de andere collega’s. Op zich kan ik mijn functie van thuis uitoefenen. We gebruiken Teams om 2 keer per dag met elkaar te vergaderen zodat iedereen op de hoogte blijft van de prioriteiten van de dag.

Heb je nog een boodschap voor je medewerkers?

Of onze mensen nu thuis werken of op kantoor, het is heel duidelijk dat iedereen steeds zijn uiterste best doet voor 3D-ICT. Dat schept veel vertrouwen en zorgt ervoor dat we een ijzersterk team vormen.

Bedankt Tine en nog veel succes!

Deel dit artikel