“Thuiswerken bij 3D-ICT” met Kjenshy

Kjenshy thuis aan het werk in plaats van op kantoor.

Van thuis uit werken is ook in oktober nog steeds de norm. De werkdagen van onze medewerkers zien er dan ook helemaal anders uit de dag van vandaag! We spreken even met Kjenshy. Hij begon als Recruiter en is ondertussen gegroeid tot Accountmanager bij 3D-ICT.

Hoe leerde je 3D-ICT kennen?

Ik ben ondertussen al 2 jaar aan het werk  bij 3D-ICT. Eén van mijn studiegenoten kon vlak voor mij aan de slag gaan als Recruiter binnen 3D-ICT. Al snel bleek dat er nog een Recruiter werd gezocht en zo is de bal aan het rollen gegaan.

Wat zijn je grootste dagtaken binnen je functie en hoe plan je die doorheen de dag?

Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor een aantal klanten en consultants van 3D-ICT. Mijn dagplanning is dan ook sterk afhankelijk van vacatures die binnenkomen van klanten of vragen die consultants stellen. Aan het einde van de dag blijkt steeds dat deze vrijwel altijd anders gelopen is dan oorspronkelijk gedacht. Maar dit maakt het net een leuke en afwisselende job!

Hoe ziet je culinaire dag eruit?

Ontbijten doe ik eigenlijk zelden of nooit. Mijn dag start steeds met een goede tas koffie. Voor lunch eet ik yoghurt met fruit of boterhammen. Voor mijn avondeten kies ik niet vaak speciale dingen. Ik maak het liefste simpele kost als pasta of Vlaamse gerechten.

Vertel eens wat meer over je hobby’s.

Dankzij de eerste lockdown in maart ben ik na het werk beginnen lopen! De tijd die ik normaal gezien in de auto doorbracht, ben ik namelijk gaan gebruiken om iets gezonder te leven. Dit probeer ik nu vol te houden en daarvoor is de extra tijd die je wint in een thuiswerkdag zeer handig!

Wat zijn voor jou de grootste voor- en nadelen van thuiswerken?

Ik merk dat ik me thuis makkelijker kan focussen als ik bijvoorbeeld een dag heb waarop ik veel telefoontjes doe. Op kantoor kan je soms afgeleid geraken door zaken die er rond je gebeuren. Een groot nadeel van enkel thuiswerk vind ik dan weer dat je soms de voeling met de collega’s een beetje verliest. Daarom vind ik een combinatie van thuiswerk en bureauwerk ideaal.

Heb je nog een boodschap voor je medewerkers?

De sfeer die er momenteel tussen de collega’s van 3D-ICT hangt is top! Het zijn stuk voor stuk fantastische mensen en toppers in hun vak :).

Bedankt Kjenshy en nog veel succes!

Deel dit artikel