“Thuiswerken bij 3D-ICT” met Mirela

Onze medewerkers werken als geen ander vanuit 'hun kot'

Ook tijdens deze tweede Coronagolf werken onze medewerkers als geen ander vanuit hun kot!
 
Vandaag zetten we Mirela in de kijker. Mirela is reeds 2,5 jaar lang een vaste waarde binnen het team van 3D-ICT.
 
Vertel eens wat meer over je werk en je carrière bij 3D-ICT.
 
Begin 2018 zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Een vriendin liet mij weten dat 3D-ICT op zoek was naar recruiters. Dit leek mij meteen een goede opportuniteit om een eerste ervaring op te doen in HR. Al snel kreeg ik de kans om door te groeien tot account manager. Ondertussen werk ik al 2,5 jaar bij 3D-ICT.
 
Heb je zowel tijdens de eerste als de tweede Coronagolf van huis uit gewerkt?
 
Sinds de verstrenging van de maatregelen (of de tweede golf) werk ik en ons hele team terug van huis, net zoals tijdens de eerste lockdown. Dit is nieuw voor mij, want voordien had ik hier nog geen ervaring mee.
 
Wat zijn voor jou de voor- en nadelen van vanuit huis werken?
 
Het voordeel is zeker en vast dat ik mij nu niet moet verplaatsen naar het werk en zo tijd bespaar. Deze tijd kan je voor andere activiteiten/taken benutten wat veel voordeliger is. Zo heb ik vooral meer tijd om rustig te koken na het werk, om te sporten en om het huishouden te doen. Daarnaast zit je natuurijk ook thuis (of een andere gekozen remote plaats) waardoor je je misschien iets meer op je gemak voelt.
 
De weinige interactie met de collega’s vind ik dan weer een groot nadeel. Thuiskomen van je werk geeft ook een fijn gevoel en dat heb je niet als je vanuit huis werkt. 

Zou je in de toekomst meer van huis uit willen werken?

Ja, indien de mogelijkheid zou bestaan, zou een combinatie van thuiswerken en on site werken aangenaam zijn. Soms kan een dag al heel vroeg ‘fout’ lopen en dan kan van huis uit werken, helpen om rust te vinden in je hoofd. 100% thuiswerken zou zeker niet moeten voor mij. Ik doe zowel thuis als op kantoor mijn best om de beste resultaten te behalen. 

Heb je vaak ‘videocalls‘ gebruikt tijdens het thuiswerken?

Zeker, dagelijks! Scrums gebeuren bij 3D-ICT per videocall. Daarnaast verlopen afspraken met klanten momenteel ook via dit soort gesprekken
 
Bedankt Mirela en nog veel succes!

Deel dit artikel