Samenwerking met Securex

HR-dienstenverlener Securex tekent contract met 3D-ICT

HR-dienstenverlener Securex tekent contract met 3D-ICT als Sole Sourcing Provider for IT-Consultants.

Vandaag tekende HR-dienstenverlener Securex een contract met 3D-ICT als Sole Sourcing Provider voor ICT-profielen.

In het verleden koos Securex ervoor om met een aantal verschillende leveranciers te werken voor het inhuren van ICT-expertise. Met het oog op het optimaliseren van de efficiëntie ging Securex in juni op zoek naar een leverancier die hen het volledige pakket aan ICT-expertise kon bieden. Enerzijds wilde de onderneming meer eigen medewerkers inzetten en anderzijds voor specifieke expertise meer beroep doen op een externe partij.

Deze nieuwe overeenkomst heeft als voordeel dat Securex nog slechts één contract heeft, één contactpersoon en één maandelijkse factuur. 3D-ICT is bovendien niet zo maar een leverancier, maar een volwaardige partner.

Securex selecteerde 3D-ICT omwille van de diepgaande kennis van technische profielen die beschikbaar zijn op de Belgische markt, maar ook omwille van hun inzicht in de markt van potentiële leveranciers. 3D-ICT beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en kan bouwen op een eerdere samenwerking met Securex. 3D-ICT is daarnaast een “lean & mean” organisatie, waardoor ook op vlak van kostprijs de troefkaart kan uitgespeeld worden.

3D-ICT stelt een sourcing team samen dat zal instaan voor de dagdagelijkse opvolging van de klant. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen aan boord te houden, maar wanneer dit niet mogelijk is, zullen zij vervangen worden door nieuwe vaste medewerkers van 3D-ICT. Deze samenwerking betekent voor 3D-ICT een omzetstijging van meer dan 5 miljoen euro. Ook zal het personeelsbestand met een 40-tal nieuwe medewerkers worden uitgebreid.

Securex en 3D-ICT zijn ervan overtuigd dat deze oplossing op het vlak van sourcing een voorbeeld zal zijn voor vele andere bedrijven.

 

Over 3D-ICT

3D-ICT werd in 2008 opgericht door Kelly Lauwrijs als voortzetting op de consulting business van Orqua. In 2010 heeft David van Waesberghe 90% van de aandelen overgenomen en is de firma het dienstenpalet beginnen uitbreiden met nieuwe domeinen waaronder outsourcing, support en master vendoring. Dit heeft ertoe geleid dat 3D-ICT elk jaar sterke groei heeft mogen optekenen en door dit contract ook reeds zeker is van een zeer sterke groei in 2014.

3D-ICT stelt op dit moment meer dan 80 mensen te werk. Tot de vaste klanten behoren de grootste industriële bedrijven van België, diverse verzekeringsmaatschappijen, financiële bedrijven en farmaceutische bedrijven en er zijn ook diverse grote contracten bij de overheid lopende.

3D-ICT koppelt het down to earth en hyper efficiënte Colruyt business model aan de beste ICT medewerkers en de scherpste tarieven van de markt. Niet kiezen voor 3D-ICT is kiezen voor een dure en minder kwalitatieve oplossing.

 

Over Securex

Securex biedt specifieke expertise, adviezen en innovatieve oplossingen in alle domeinen van het beheer van het menselijk kapitaal en gelooft dat voor de groei van een onderneming niets belangrijker is dan zijn medewerkers. De baseline luidt dan ook ‘human capital matters’. Het verkregen Investors in People certificaat bewijst dat het bedrijf al met zijn eigen personeel begint. Tot zijn klantenportfolio behoren particulieren, starters en zelfstandigen, maar ook kleine, middelgrote en grote ondernemingen en openbare besturen.

De Securex Groep steunt op 4 kerncompetenties: HR Services, Health & Safety, HR Insurance, HR Consulting . Securex biedt een brede waaier aan producten en diensten, gaande van een ziekenfonds voor particulieren en zelfstandigen, loonadministratie en aangepaste verzekeringsproducten tot en met specifiek advies op het vlak van talent management, preventie en welzijn op het werk, rekrutering en HR interim management voor bedrijven en zelfstandigen.

Securex behaalde in 2012 een omzet van 246 miljoen euro. De Groep is actief in België, Frankrijk en Luxemburg en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij verzorgen de dienstverlening voor meer dan 83.800 bedrijven, 112.000 zelfstandigen, 70.000 particulieren en 6.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en -accountants.

Perscontacten

3D-ICT
David van Waesberghe – CEO 3D-ICT
T 03 202 05 00

Securex
Karolien De Prez – Press Relations
T 02 729 92 78 – E-mail: karolien.de.prez@securex.be

Thierry Constant – Group Communication Director
T 02 729 94 11 – E-mail: thierry.constant@securex.be

Interel
Marie-Amélie Lenaerts – Consultant
T 02 213 13 19 – E-mail: marie-amelie.lenaerts@interelgroup.com

Persbericht 14/11/2013

Deel dit artikel